solar şarj park

basitleştirerek : aradığımız şarj ünitesi veya istasyonlarını tıpki cep telefonu şarj cihazımız gibi düşündüğümüzde; şarj cihazımızın kalitesi kadar kullanabiliriz ve çektiğimiz enerji kaynağı, faturamıza yansıyan şebekedir. Biz yakıt gideri olmayan, kaynağın güneş olduğu, faturasız çözümler üretiyoruz.

şebeke (ev-işyeri elektriği) YOK, batarya YOK, güneşin verimine göre her zaman, her yerde uygulanabilir elektrikli araç şarj istasyonları kuruyoruz.

Güneş enerjili elektrikli araç şarj istasyonlarımıza, opsiyonel, batarya ve on-grid (elektrik satış-alış) ilave edilebilir.

Lokasyonunuza ait konum bilgisi ve elektrik faturanız ile(on-grid) bize ulaşabilirsiniz.

Elektrikli araçlarda  şarj üniteleri,  şebekeden veya güneş panellerinden aldığı elektriği elektrikli  araçlara şarj edilebilir hale getiren şarj cihazlarıdır.

 Elektrikli araçlarda şarj işlemi AC ve DC olmak üzere iki kategoriye ayrılır,

Ac taraf ; Elektriğin şebekeden alındıktan sonra, araç üzerinde yer alan onbord  çevirici  dediğimiz AC yi Dc güce çeviren  ve sonrasında aracın bataryasına vererek şarj edilmesini sağlayan bir şarj ünitesidir.

 Dc  taraf ; direk doğrudan aracın bataryasına  besleme yapılan şarj üniteleridir.

Piyasadaki Dc şarj üniteleri şebekedeki  Ac  elektriği alır ve  aldıktan sonra şarj ünitesi  içerisinde yine Dc güce çevirir ve bataryaya  doğrudan verirler.

Burada iki kategorinin oluşmamasının sebebi  ; Dc nin şarj ünitesi  içerisinde dönüşümünün sağlanmasıdır.

Ac tarafta ise; elektrikli araç üzerinde dönüşüm sağlanmaktadır.

 Bu sebepten dolayı bir verimlilik durumu söz konusudur.  Dolayısı ile de AC ve DC diye iki ayrı şarj prensibi görüyoruz.

Ac ile  araç şarj süresinde,  elektrikli araçların üzerinde yer alan onboard çeviricilerin  şarj gücü etkilidir.

Dc tarafta ise araç bataryasının alabileceği maksimum Dc boyutu çok yüksekdir ve bu oranda Dc şarj yapılabilir.

AC ve DC ŞARJ NEDİR ?

AC ve DC ŞARJ NEDİR ?.mpeg

Biz hem  Ac , hemde Dc şarjımızı Güneşten aldığımız enerji ile Dc tarafta Dc kaynak ve Dc şarj olarak her zaman, her yerde , aküsüz, şebekesiz ve Ücretsiz olarak elektrikli araç şarjı  yapmaktayız.

Elektrikli araçlardaki Ac ve Dc şarj prensibini cep telefonlarımızın şarj şekillerine benzetecek olur isek ; Cep telefonu şarjımız elektrikli araçlar ve tüm bataryalar gibi Dc şarjdır. Cep telefonu şarj ünitemiz,  ev elektriğimizdeki Ac şarjı Dc elektriğe çevirerek cep telefonumuzu şarj eder. Powerbank veya laptop usb çıkışından yaptığımız telefon şarjımız ise Dc Dc şarjdır.

Şebekeye bağlı Ac ve Dc şarj üniteleri, elektrikli araclara yapılan şarj kW’sından en az %14 oranında şebekeden daha fazla elektrik çekerler yani 100 kW elektrikli araç şarjımız için şebekeden çekilen oran 114 kW civarıdır.

,
,
,
,

GÜNCEL FİYAT ve TERMİN için :

📞WhatsApp BİZE MESAJ GÖNDER ←←

,
,
,

,

,

,

SOLAR ŞARJ PARK

,

AC SOLAR ŞARJ PARK (şebekesiz – offgrid)

Solar şarj parklarımız, şebeke elektriğine ihtiyaç duymadan , battery (akü/pil) opsiyonlu güneşin performansına göre Ankara civarı ve komşu enlemlerinde de yaz aylarında ortalama 8/10 saat , kış aylarında 4 saat ortalama AC ( ev/işyeri elektriği 220 voltajı) ve DC DC ( araç batarya voltajı 400VDC ) şarj yapabilen otopark tasarımlı (opsiyonel: çatı-cephe-tente….) güneş enerji sistemleridir.

,

Solar Şarj Park Elektrikli Araç Şarj Sistemlerimiz; yıl ve gün içerisinde güneşin verimine göre kış aylarında 3-4 saat, yaz aylarında ise 8-10 saat ortalama 2.3 kW ve 3.7 kW maksimum civarında şebekesiz AC şarj yapabilmektedir.

Güneş veriminin şarj seviyesini yakaladığı 1.9 kW AC şarj ile elektrikli araç şarjınız başlar, ışınım değerleri yükseldikçe, aracınızın kabul ettiği AC şarj oranında maksimum 3.7 kW şarj gerçekleştirilir.
Işınım değerlerinin yetersiz olduğu saatlerde şarj işleminiz gerçekleşmez. Solar Şarj Park Elektrikli Araç Şarj Sistemlerimizin kurulacak lokasyon, eğim, güneşlenme, sıcaklık, gölgelenme, …… gibi etmenler uluslar arası mesleki yeterliliklerimizinde olduğu güneş enerji sistemleri kurulum uzmanlığı konusu içerisindedir.

Farklı elektrikli araçların enerji tüketim performansı ve mevsimsel farklılar ile sürüş özelliklerine bağlı olarak saatlik 3 kW AC şarj ile ortalama olarak 15-21 kilometre arasında sürüş menzili elde edilebilir.
Solar şarj park herhangi bir elektriğe, jenaratöre, aküye ihtiyaç duymaksızın güneşin günlük verimine göre AC şarj yapar.

Ayrıca sistemimize batarya ilave edilebilir ((opsiyonel) , sistemimizin offgrid (şebekesiz) olmasına rağmen şebeke veya jeneratör desteği sağlanabilir. (opsiyonel)… Resmi ongride uygun kurulumlar için ongrid ( şebekeye elektrik alış/satış) sistemine çevirilebilir.

,

ÜCRETSİZ ELEKTRİKLİ ARAÇ ŞARJ İSTASYONUMUZ

39.97756953182158, 32.94784376935519

adresimiz : ÜCRETSİZ ELEKTRİKLİ ARAÇ ŞARJ İSTASYONU :

 https://maps.app.goo.gl/y31fMFt3ReU93yXHA

ucretsiz- elektrikli-arac-sarj-istasyonu.jpeg
,
,

Tüm elektrikli araçların güneş enerjisi ile ücretsiz şarj yönlemleri için bize ulaşabilirsiniz.

📞WhatsApp BİZE MESAJ GÖNDER ←←

,
solar-şarj-park.jpeg
,
1907 yılında Anderson Elektrikli Araba
,
,
,

DC GÜNEŞ ENERJİLİ ELEKTRİKLİ ARAÇ ŞARJ SİSTEMLERİMİZ

DC SOLAR ŞARJ PARK (offgrid)

solar-şarj-park.jpeg
,
solar-şarj-park.jpeg
,

SOLAR CARPORT

AKÜ YOK

ŞEBEKE ELEKTRİĞİ YOK

FATURA YOK

GÜNEŞ VAR !

DC Solar Şarj Park Elektrikli Araç Şarj Sistemlerimiz; yıl ve gün içerisinde güneşin verimine göre kış aylarında 3-4 saat, yaz aylarında ise 8-10 saat 5 ila 20 kW arasında dc dc şarj yapabilmektedir.

Güneş veriminin şarj seviyesini yakaladığı 5 kW dc şarj ile elektrikli araç şarjınız başlar, ışınım değerleri yükseldikçe, aracınızın kabul ettiği dc şarj oranında maksimum 20 kW oranında dc şarj gerçekleştirilir. Işınım değerlerinin yetersiz olduğu saatlerde (5kW şarj altında) şarj işleminiz gerçekleşmez. Solar Şarj Park Elektrikli Araç Şarj Sistemlerimizin kurulacak lokasyon, eğim, güneşlenme, sıcaklık, gölgelenme, …… gibi etmenler uluslar arası mesleki yeterliliklerimizinde olduğu güneş enerji sistemleri kurulum uzmanlığı konusu içerisindedir.

,
,
solarşarjpark.jpeg
,

Farklı elektrikli araçların enerji tüketim performansı ve mevsimsel farklılar ile sürüş özelliklerine bağlı olarak 15 kW dc şarj ile ortalama olara 75-120 kilometre arasında sürüş menzili elde edilebilir.

,

SOLAR ŞARJ PARK uygulanabilir elektrikli araçlar ;

CCSBMW i3,VW e-golf&e-up, Jaguar ipace, Tesla model 3, Hyundai ioniq&kona,Audi e-tron, OPEL ampera e,Chevrolet spark,Geely TX electric Taxi,Ford focus, Renault new Zoe
CHAdeMONissan leaf&NV200, KIΛ soul,CITROËN C-Zero&Berlingo, Peu- geot iOn,Mitsubishi i-Mev&outlander,Geely TX electric Taxi,Zero Motorcycles,Tesla Model S

,

,

solar-şarj-park.jpeg
,
,

6.4 kW Güneş Enerjili DC DC Solar Şarj Park ( offgrid )

ALAN İHTİYACI : 32 m2

MENZİL : 224 KİLOMETRE / GÜN / YILLIK ORTALAMA ( araç tüketimi/kullanım/mevsim ort.)

OPSİYONEL : AKÜ – ONGRİD

MALİYET : 16.000 USD (kdv hariç)

dc-dc-sarj-unitesi.jpg
,
,
solar-şarj-park.jpeg
,

,

11 kW Güneş Enerjili DC DC Solar Şarj Park ( offgrid )

ALAN İHTİYACI : 56 m2

MENZİL : 385 KİLOMETRE / GÜN / YILLIK ORTALAMA ( araç tüketimi/kullanım/mevsim ort.)

OPSİYONEL : AKÜ – ONGRİD

MALİYET : 20.000 USD (kdv hariç)

DC-DC-solar-şarj-park.jpeg
,
,
solar-şarj-park.jpeg
,
,

15 kW Güneş Enerjili DC DC Solar Şarj Park ( offgrid )

ALAN İHTİYACI : 75 m2

MENZİL : 525 KİLOMETRE / GÜN / YILLIK ORTALAMA ( araç tüketimi/kullanım/mevsim ort.)

OPSİYONEL : AKÜ – ONGRİD

MALİYET : 24.600 USD (kdv hariç)

DC-DC-solar-şarj-park.jpeg
,
,

30 kW Güneş Enerjili DC DC Solar Şarj Park

ALAN İHTİYACI : 150 m2

MENZİL : 1050 KİLOMETRE / GÜN / YILLIK ORTALAMA ( araç tüketimi/kullanım/mevsim ort.)

MALİYET : 46.000 USD (kdv hariç)

,
,
,
,
,

HİBRİT SOLAR ŞARJ PARK

hibrit-sarj-park.jpeg

Güneşin olduğu her yerde ve güneş ışığının şarj İçin yeterli olduğu saatlerde , bir otoparka veya çatıya veya alana kurulu güneş panelleri ve kombine şekilde rüzgar türübününden elde edilen enerji ile ; elektrikli araç şarjı için şebeke (ev-işyeri elektriği) ve bir depolama aküye ihtiyaç duyulmaksızın, her zaman ve her yerde kurulabilir, her zaman kullanılabilir, şarj süresinden tasarruf sağlayan güneş ve rüzgar enerjili , elektrikli araç şarj sistemimizdir.

,
,

ONGRİD SOLAR ŞARJ PARK

Şebeke elektriği destekli anahtar teslim otopark şarj sistemi kuruyoruz, elektrikli araç dc dc şarj harici dön

AC ONGRİD SOLAR ŞARJ PARK (şebekeli – on grid)

Lisansız elektrik üretim yönetmeliğine göre, çatı ve cephelerinizde elektrik üretimi yapılarak, üretim fazlası enerjinizin şebekeye satıldığı veya şebekede bir kredi oluşturarak öz tüketim yapıldığı resmi , elektrikli araç şarj üniteli ongrid güneş enerji sistemidir.

solar-şarj-park.jpeg

Kampanyalı ongrid sistemlerimiz için; 1 kW – 25 kW ongrid güneş enerji sistemleri KAMPANYA →→ 🔗 sayfamızı tıklayınız.

,
solar-sarj-park.jpeg
,
,

AKÜLÜ SOLAR ŞARJ PARK

Akü destekli anahtar teslim güneş enerjili otopark sistemleri kuruyoruz, elektrikli araç dc dc şarj harici dönemlerde manuel kontrol ile tüketim fazlası enerjinin akkülerde daha sonra kullanılması amaçlı depolanmasını sağlar, maliyet : dc dc şarj park + akü ve akü şarj ve deşarj maliyetleri

solarsarjpark.jpeg

,

,

Solar Şarj Park

solar-şarj-park.mpeg
,

Solar Şarj Park Maliyeti Nedir ?

Solar Şarj Park anahtar teslim ortalama minimum maliyeti : 6.600 usd +kdv dir.

solar-şarj-park.jpeg
solar-şarj-park.jpeg

Güncel Fiyat Almak için ;

📞WhatsApp BİZE MESAJ GÖNDER ←←

solar-şarj-park.jpeg
,

Our Business Trip (solar charging park) : http://fisinigunesetak.com/wp-content/uploads/2023/12/SaVING-TRV.pdf

,

SOLAR ŞARJ PARK KURULUM ŞABLONLARI

,

,
,
,
,

Elektrikli Araba Nedir ? →→ 🔗

Elektrikli Aracımı Nasıl Şarj Yaparım →→ 🔗

Güneş Enerjisiyle Elektrikli araç Evde şarj  →→ 🔗

Güneş Enerjisiyle Elektrikli Araba  Şarj Park →→ 🔗

Ev ve Sanayi Elektriği EV Şarj Kitlerimiz →→ 🔗

VESTEL ELEKTRIKLI ARAÇ ŞARJ İSTASYONU →→ 🔗

solar şarj park →→ 🔗

ŞARJVAN taşınabilir elektrik / şarj istasyonu →→ 🔗

2 si 1 Arada EV Şarj Cihazı ve Solar İnverter →→ 🔗

Güneş Enerjisiyle e-bike, scooter şarj →→ 🔗

Elektrikli Araç Bilgileri →→ 🔗

elektrikli araç ekspertiz →→ 🔗

ELEKTRIKLI ARAÇ DEZAVANTAJLARINI ORTADAN KALDIRIN →→ 🔗

,

,

,

ELEKTRİKLİ ARAÇ POWER BANK

Akülü Elektrikli Araç Taşınabilir Şarj Cihazı, EV’lerin yol yardımı için özel olarak tasarlanmıştır. Yolda enerjisini tüketebilecek elektrikli araçlar için iyi bir çözüm yolu kurtarıcı desteğidir. Şarj cihazı, akülü standart bir yol servis aracı ilede taşınabilir. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre özelleştirilmiş konfigürasyon sağlıyoruz. Aküler sebebiyle maliyeti yüksekdir.

Boyut : 760*1109*992mm Ağırlık : 350kg

Maks. Çıkış Gücü : 15 kW DC DC = ortalama 90 km menzil

Her araca özelleştirilebilir.

elektrikli-araba-powerbank.mpeg

ortalama minimum maliyeti : 26.000 usd +kdv dir.

Güncel Fiyat Almak için ;

📞WhatsApp BİZE MESAJ GÖNDER ←←

,
,

MOBİL TAŞINABİLİR ELEKTRİKLİ ARAÇ DC ŞARJ ÜNİTESİ

Taşınabilir hızlı şarj cihazı, CHADEMO veya CCS Combo DC şarj soketli elektrikli araçlar içindir, Yarı mobil kullanım için olup , 220V veya 380V şebeke elektriğine ihtiyaç duyar. Tüm endüstriyel prizlerle uyumludur. Şarj cihazı kullanımda esnektir, kompakt boyutları sayesinde özellikle araç filolarında, atölyelerde veya otomobil etkinliklerinde kullanıma uygundur.

28 kW DC DC ve 60 kW DC DC elektrikli araç şarj opsiyonları sunar.

Boyut : 600*600*240mm Ağırlık : 60kg

ortalama minimum maliyeti : 10.000 usd +kdv dir.

Güncel Fiyat Almak için ;

📞WhatsApp BİZE MESAJ GÖNDER ←←

,

,

V2h Elektrikli Aracınızından Evinize , İşyerinize Elektrik Verme Ünitesi

EV’nizin evinize elektrik sağlamasını sağlayan EV teknolojisidir.

Uyumlu Araçlar:

NissanLeaf(21 kwh)
NissanE-NV200(21 kwh)
NissanEvalia(21 kwh)
MitsubishiOutlander(10 kwh)
MitsubishiImiev/C-Zero/ION(14.7kwh)
ToyotaMirai(26 kwh)
HondaFit (18 kwh)

Araç batarya kapasiteniz doğrultusunda 4 kW ve 220Vac güç sağlar.

ortalama minimum maliyeti : 4.500 usd +kdv dir.

Boyut : 560X223X604mm Ağırlık : 25.35kg 

Güncel Fiyat Almak için ;

📞WhatsApp BİZE MESAJ GÖNDER ←←

,

,

V2V Elektrik Araçdan Elektrikli Araca Şarj Ünitesi

Deşarja izin verilen elektrikli araçlarda, başka bir elektrikli aracı şarj etmeye yardımcı olacaktır. Güç kaynağı olarak EV, yani araçtan araca şarjdır.

V2V şarjlı bir elektrikli araba, başka bir tip elektrikli arabaya güç sağlayabilir. Acil şarj istasyonu olarak kullanılabilecekdir. V2V şarj cihazına göre bir elektrikli otomobil aküsünden başka bir araç aküsüne enerji verilmiş olur.

ortalama minimum maliyeti : 4.500 usd +kdv dir.

Boyut : 560X223X604mm Ağırlık : 25.68kg 

Güncel Fiyat Almak için ;

📞WhatsApp BİZE MESAJ GÖNDER ←←

,
,

SİZİN GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMİNİZ İÇİNÜCRETSİZ ÖN TASARIM / MALİYET / FAYDA / GERİ DÖNÜŞ SÜRESİ ANALİZİ İSTEYEBİLİRSİNİZ.

Keşif , Fizibilite, Sistem Tasarımı , Ürün Tedarikleri ,Uygulama , Kabul , Servis ve Bakım gibi ihtiyaçlarınız için bize ulaşabilirsiniz.  (Keşif dahil hizmetlerimiz ÜCRETLİDİR.)

✉ İLETİŞİM – TEKLİF İSTEYİNİZ ←← ←←

Çayyolu  & Siteler Üstü/ ANKARA adresindeyiz.

Whatsapp 0 (544) 770 18 06

fisinigunesetak@gmail.com

savingenerji@gmail.com

,

.

.

,

2 thoughts on “solar şarj park”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *