şarjvan

Kaynağı güneş panelleri olan ürettiğiniz elektriği portatif , karavan, mobilvan olarak ilk güneş enerji kaynağından bataryalara dolduruyor ve elektrikli araç , işyeri, endüstri ve elektrik ihtiyacı olan tüm alanlarda acil durum ve günlük kullanım olarak hizmetinize sunuyoruz.

.

Günlük hayatımızın artık kaçınılmaz elektrik ve farklı enerji ihtiyaçlarımızı karşılamak; talebimiz oranına paralel,gün geçtikçe artıyor. Yıllar önce hayalini kurduğumuz elektrikli araçlar artık garajımızda yada trafikte önünüzde ve elektrikli araçlar başta olmak üzere hızla artan ihtiyaç olan enerji kapasitesi şebeke elektriği yükümüzü gün geçtikçe artırmaktadır.

Bir elektrikli aracın araç özelliklerine ve kullanıma bağlı olmakla beraber 5-8 kilometre yol alabilmesi için 1 kW elektriğe ihtiyacı olduğu biliyor isek , ortalama günlük 100 kilometre yapan bir aracımızın 15 -20 kW şarj elektriktriğine ihtiyacınız olduğunu gösterir .

Bu hesaplarla güncel en ucuz elektrikle şarj yaptığımızda 20kW x 2.5 tl = 50 tl ve şarj sırasındaki kayıplarla 70-80 tl bandında olması muhtemeldir ve aylık ortalamada elektrik faturamızdaki artışın en ucuz tarifemizde 2-3 bin TL lik ilave yansıyacak olması aşikardır.

Aşağıdaki tabloda belirttiğimiz gibi her hangi bir yerde arazilere sulama amaçlı ve şebekeye elektrik satmayan güneş enerji sistemlerinin mevsimsel ihtiyaç dışındaki yaklaşık 5-8 aylık elektrik üretimlerinizi yüksek kalite bataryalarda depoluyor ve ihtiyaç olan alanlarda kullanmanızı sağlıyor ve üretebilir olduğunuz enerjinin kaybolmasını engelleyerek ülke ekonomimize kazandırıyoruz.

5,5 HP 4 kW lık dalgıç pompa İçin kurulan güneş enerji sisteminde ortalama 5-6 kW panel gücü vardır ve yıllık ay ortalamasında günlük 20-25 kW elektrik üretecektir.

Şebekesiz tarımsal sulama güneş enerji sistemlerimizi mevsimsel kullanım aylarında ürettiğimiz elektriğin tamamını kullandığızda 5 ay haricindeki kullanamadığımız elektrik maliyetinin yalnızca 5,5 HP Ankara güneşlenme bölgesi için 3930 kW olduğunu görmekteyiz.

Kaybettiğimiz elektriğin yıllık olarak ;

Mesken Tarifesinde kullandığımızda 3930 kW x 2.5 tl = 9825 tl

Ticarethane Tarifesinde kullandığımızda 3930 kW x 4.560 tl = 17,920 tl

Elektrikli Araç Şarj Ünitesinde kullandığımızda 3930 kW x 6.99 tl= 27.470 tl

2023 Ocak ayı elektrik satış tarifelerinde ortalama kaybettiğimiz bir YILLIK elektrik bedeli vardır.

Yolda Elektrikli Araç Şarj Ediyoruz !

Sonuç olarak şebekesiz tarımsal sulama güneş enerj sistemlerindeki fazla enerjinin kullanımı için güneş paneli üreticilerinin korunaklı paletler dışında sevkiyatına izin vermediği, içerisi lehimler ve kırılgan elektronik malzemelerden oluşan güneş panellerini, amortisör ve süspansiyon aksamı olmaksızın tangur tungur tarla tarla dolaştıran sözde mobil sulama sistemlerininde yatırımınızın kısa zamanda çöp olmasını veya anındaki enerjinin kullanım çözümlerinde, güneş panellerinin anlık değişken akım üretmesi sebebiyle akü gibi bir desteğe ihtiyaç duyması veya akülü sistem olarak kurgulanmasında akü şarj/deşarj voltajına ve amper dengesine göre kurulmaması sebebiyle başta aküler olmak üzere sistem ve yatırım bedelinin çöp olmasına alternatif şarjvan hizmeti sunuyoruz.

,

Taşınabilir elektrik kaynağı ve elektrikli araç şarj POWERBANK şarjvan nedir?

Menzil kaygısı konusunda tedirgin olan sürücülere ve belirli bir park yeri olmayan, menzilini uzatma ihtiyacı duyan ve elektrikli araçlara acil durum şarjı yapabilen her hangi bir yer ve alanda elektrik ihtiyaçlarını karşılayabilen tekerlekli güç bankalarıdır.

Yaklaşık olarak büyük bir bavul veya tekerlekli el arabası boyutunda olan portatif bir elektrikli araç şarj cihazımız ve güç kaynağınızı dilediğiniz yer ve zamanda kullanabilirsiniz.

Taşınabilir bavul tarzı POWERBANK şarjvanlarımız 17,28 kWh boyutlarında gelir ve aracın pil özelliklerine bağlı olarak elektrikli bir arabayı 30-60 dakikada 35 kilometre kadar şarj edebilir. 

25asd000
https://www.youtube.com/watch?v=UoR_LnU11x8
,
,

mobil ŞARJVAN NEDİR ?

Şebeke elektriği olsun yada olmasın , elektrik ihtiyacı olan bir işyeri, konut veya alanın veya elektrikle çalışan bir arabayı kendi kapasiteleri ile sabit bir şarj cihazından çok daha fazla çalıştırabilen taşınabilir bir teknolojik çözümdür. Sistem, müşterinin ihtiyaçlarını karşılamak için opsiyonelli güçlü yerleşik pil paketlerine sahiptir.

Mobil şarjvan lar , her zaman ve her yerde elektrik ihtiyacı olan kişiler, araba satıcıları, filolar veya taksi operatörleri gibi tamamen elektrikli araçlarla uğraşan veya bunlarla uyumlu olan işletmeler için de mükemmel bir çözüm olarak gelişiyor. 

Mobil şarjVAN cihazlarımızın temel avantajları

İş açısından bakıldığında, sabit elektrikli şarj istasyonları yerine taşınabilir bir elektrikli araç şarj hizmeti başlatmanın avantajları açıktır:

Hızlı dağıtım. İşletmeler, teknolojik olarak karmaşık, sabit altyapı çözümlerine zaman harcamak yerine, mobil şarjVAN sistemlerini haftalar ve hatta aylar içinde değil, günler içinde kurabilirler. 

Uygun maliyetli. Karmaşık inşaat projeleri pahalıdır. Öyleyse, hareketlilikten yararlanıp daha az ödeyebiliyorsanız neden daha fazla harcayasınız? Önceden oluşturulmuş çözümleri kullanın ve şirketinizin diğer çabaları için paradan tasarruf edin. Mobil şarVan ayrıca daha düşük bakım maliyetleri gerektirir.

İzin yokmu. Tüm mobil elektrikli araç şarj hizmetleri mevcut offgrid güneş enerji sistemini ve tasarıma bağlı ilave elektrik altyapısını kullanır. Üstesinden gelinmesi gereken ek yerel düzenlemeler veya izinler yok.

Konum esnekliği. Yerleşimi optimize edin ve kolayca ölçeklendirin. Sabit bir EV şarj çözümü nedeniyle bir yere sahip olmayın. Yol kenarlarını ve uzak bölgeleri bile kullanın. Limit yok!


Müşterinin bakış açısına göre, herhangi bir elektrik ihtiyacına ve araba türü için şarj cihazlarına her yerde kolay erişim elde edersiniz, daha düşük maliyetler elde edersiniz ve birisinin elektrikli araç park yerinizi devralmasından asla endişe duymazsınız. Bugünden itibaren şarjvan park yeriniz kelimenin tam anlamıyla her yerde olabilir!

En iyi şarjvan üniteleri nasıl seçilir?

Böyle bir ekipman satın almak her zaman kişisel parametrelerinize, taleplerinize ve hedeflerinize uygun olmalıdır. 

Ancak bir şarjvan seçerken dikkate alınması gereken temel hususlar; elektrik üretimi, giriş ve çıkış seçenekleri, pil tipi ve sistem mimarisi, boyutlar, tasarım, göstergeler ve kablo uzunluğudur. İletişim seçenekleri ve kullanım kolaylığı eklenerek size özel şarjvan tasarlanarak maliyet ve satış bilgisi tarafınıza ulaştırılır.

,

mini çekme şarjvan

İhtiyaç olan elektrik üretimi, giriş ve çıkış seçenekleri, pil tipi ve sistem mimarisi, boyutlar, tasarım, göstergeler ve kablo kesitleri, soketlere göre şarj vanınız projelendirilir, ölçeklendirilir ve maliyet hesapları tarafınıza bildirilir.

,

maxi mobil / çekme şarjvan

İhtiyaç olan elektrik üretimi, giriş ve çıkış seçenekleri, pil tipi ve sistem mimarisi, boyutlar, tasarım, göstergeler ve kablo kesitleri, soketlere göre şarj vanınız projelendirilir, ölçeklendirilir ve maliyet hesapları tarafınıza bildirilir.

,

Elektrik kullanımındaki hızlı büyüme ve bunun sonucunda ortaya çıkan enerji talebi, zaten yüklü olan elektrik şebekesi üzerinde artan bir baskı oluşturuyor. Türünün ilk örneği olan bu teknoloji, tüketicilerin fosil yakıtla çalışan şebekeye bağlı olan gece şarjından temiz, güneş enerjisiyle çalışan gündüz şarjına geçmelerini ve güneş enerjisini 24 saat kullanabilme kolaylığı sağlayacakdır.

,
,
,

SİZİN GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMİNİZ İÇİNÜCRETSİZ ÖN TASARIM / MALİYET / FAYDA / GERİ DÖNÜŞ SÜRESİ ANALİZİ İSTEYEBİLİRSİNİZ.

Keşif , Fizibilite, Sistem Tasarımı , Ürün Tedarikleri ,Uygulama , Kabul , Servis ve Bakım gibi ihtiyaçlarınız için bize ulaşabilirsiniz.  (Keşif dahil hizmetlerimiz ÜCRETLİDİR.)

✉ İLETİŞİM – TEKLİF İSTEYİNİZ ←← ←←

Çayyolu  & Siteler Üstü/ ANKARA adresindeyiz.

Whatsapp 0 (544) 770 18 06

fisinigunesetak@gmail.com

savingenerji@gmail.com

,

.

.

,

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *