⚡ MÜSTAKİL GES

 Isı pompası nedir, Isı pompası nasıl çalışır, Isı pompası maliyeti, Isı pompası fiyatları, ısı pompası ne kadar elektrik harcar, ısı pompası ne kadar elektrik tüketir, ısı pompası hesabı, ısı pompası elektrik tüketimi, ısı pompası yorumlar, ısı pompası yerden ısıtma gibi sorulara yanıt arayacağız. Bu yazımızda; Isı pompası nedir, Isı pompası nasıl çalışır, Isı pompası güneş enerjisi ile çalıştırma,  ne kadar elektrik harcar,  elektrik tüketimi, güneş paneli ile ısı pompası için elektrik üretimi gibi sorulara yanıt arayacağız.sı pompası nedir, ısı pompası toshiba, ısı pompası fiyatları, ısı pompası fiyat,ısı pompası daikin, ısı pompası maliyeti, en iyi ısı pompası hangisi, ısı pompası elektrik tüketimi, ısı pompası kw hesaplama, Samsung Isı Pompası, Alarko Carrier Boyler Fiyatları, Alarko ısı pompası, Hitachi Isı Pompası, Isı Pompası Fujitsu, Panasonic Isı Pompası

Saving Güneş Enerji Simtemleri olarak tek bir ürün veya alışılagelmiş sistemler değil, sizin ihtiyaçlarınıza yönelik birden fazla çözümler sunuyoruz.

Şebekeye bağlı, elektrik tüketimlerinizi karşılama öncelikli ve elektrik satış imkanlı bu sistemimizi diğer ongrid güneş enerji sistemlerinden ayıran en önemli özellik; birden fazla opsiyonlu ürün (ısınma, soğutma, elektrikli araç şarj , havuz-su ısıtma/pompa, depolama/akü ) ve çözümler ilave ederek 24 saat güneş enerji sisteminden maksimum yararlanmaktır.

.

.

Güneşten elektrik üretim, Güneş enerjisi, Havuz ısıtma, Isı pompası ile ISITMA & SOĞUTMA & KULLANIM SICAK SUYU & ELEKTRİK İHTİYAÇLARINIZA PROFESYONEL ÇÖZÜMLER SUNMAKTAYIZ.

ısı pompaları; Doğada var olan enerjiyi kullanarak , ısınma ve sıcak su ihtiyaçlarınızı karşılarlar. Elektrik Enerjisini sadece var olan enerjiyi taşıma esnasında kullanırlar. Isıtma işlemi için enerji tüketimi yapmazlar. Çektikleri her 1 kW karşılığında 4 kW Isı Enerjisi üretirler

Neden Hava, Toprak veya Su Kaynaklı ısı pompası seçmelisiniz?

İki belirgin ve çok önemli nedeni vardır …Yüksek enerji maliyetlerinden kurtulmak ve Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre bırakmak.  Hava, Toprak veya Su Kaynaklı ısı pompası, diğer konvensiyonel sistemlere göre (LPG, Mazot, LNG, Doğalgaz, Kömür vb… ) % 45 ile % 85   arasında enerji tüketiminde bir azalmaya yol açar.Bunun nedeni, enerji kaynağının doğada depolanan bedava enerji olmasıdır.

.

Şablonumuzdaki opsiyonel çözümlerin tamamını ilk kurulumda yapabilirken , ileriki yıllarda da sistemimize sonradan entegresi mümkündür.

Sistemlerimiz birden fazla opsiyonel çözümleri beraberinde sunar .

1-Ongrid Sisteminize sistem kurulurken veya daha sonraki yıllarda AKÜ ilavesi ile 24 saat Güneş Enerjisinden yararlanmak

2-Mevcut veya yeni kurulacak ISI POMPASI sisteminize enerji sağlar ve ısıtmada kullandığımız pahalı sistemleri ortadan kaldırarak veya mevcut ısı pompamızın enerjisini güneşten sağlayarak maksimum tasarruf edilmesini sağlar.

3-Soğutma Sisteminize enerji sağlar,

4-Havuz veya diğer su pompası/motoru gibi cihazlarımıza güneşten enerji sağlar.

5- Diğer ısınma ve soğutma sistemlerimize enerji sağlar.

6- Elektrikli araçlarımızın şarjını ongrid sistemimizle güneş enerjisinden sağlar.

7-Yerel Şebekeye Elektrik Satış – Günlük Elektrik İhtiyaçlarınıza enerji sağlar.

.

.

.

Şebekeye bağlı tüm ongrid sistemlerde olduğu gibi; yerel şebeke şirketinize başvuru yaparak , ikametgahınıza güneş enerji sistemi yapılabileceğini ve kapasitesini öğrenebileceğimiz çağrı mektubu sonrası, statik ve güneş enerji projelerimizi sunacağız ve proje onaylarına mutakip , uygulama ve uygulama sonrası , projeye uygunluk kontrolü ve daha sonrasında geçici kabul ile birlikte 10 yıl elektrik alım garantili tesis sözleşmesi yapıcağız. Tabi bu işlemler yaklaşık 3-4 aylık bir zaman almaktadır.

Mesken elektrik aboneliği olan müşterilerimizin elektrik satış fiyatları aldıkları fiyatın yaklaşık yarı oranında olması , çatı veya cephe alanındaki kısıtlılıklar sebebi ile öncelikli kendi elektrik ihtiyaçlarını karşılaması hatta akülü sistemlerle 24 saat güneş enerjisinden maksimum ölçüde faydanılması daha önceliklidir.

Bu arada şebekeye bağlı sistemin , güneş panellerinin verim düşümü olan mevsim ve bölgelerde , akşam saatlerindeki günlük elektrik ihtiyacını karşılayamaması hallerindeki eksik enerjiye destek vermesi önem arz etmektedir. Şebeke elektriğinin aynı zamanda güneş panellerinin yetersiz kaldığı ve proğramlama ile istenilen zamanlarda akülerimizin şarjına katkı sağlaması ayrıca bir avantajdır.

Sistemimiz şebeke elektrik kesintisi esnasında diğer ongrid inverterler gibi çalışmayı durdurmaz , şebeke tarafını kapatan ilave bir panolu sistemle anlık olarak güneş panelerinden aldığı enerji ile 3 kW lık bir tekfaz ev elektriği sağlar. (PV POİNT) Aynı zamanda sisteminizde akü bulunması halinde akü şarjına devam eder.

Şebeke elektriktiği kesintisi halinde; sistemimizde akü bulunması halinde FULL BACK-UP moduna geçerek elektrik kesintilerini hiç hissetmeden günlük elektrik ihtiyaçlarımızı karşılamaya devam eder , aynı akşamları şebekeden enerji çekmek yerine akümüzden tüm ihtiyaçlarımızı karşıladığımız gibi.

.

.

Güneş enerji sistemimiz aynı zamanda diğer sistem ürünleri ile entegrasyonu sonrası ısı pompalı ısıtma veya soğutma sistemlerimize veya havuz su pompası, bahçe sulama sistemleri veya diğer ısı kaynaklarına enerji sağlar . Bilişim çağının büyük avantajı olan bilgisayar programlamaları sayesinde , şebekeye satılmayan , güneş panellerinizin fazlaca ürettiği zamanlardaki enerjinin kullanılması ile geniş bir enerji yönetimine sahip olmuş olursunuz.

.

.

.

Güneş enerjili Isı Pompası Nedir?

Doğada var olan enerjiyi kullanarak , bir evin , apartmanın veya işyerinin ısınma ihtiyacı ile sıcak su ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kullanılan ısı sistemlerine ısı pomsası denir.

Güneş enerjili ısı pompası ise; güneş enerji sistemlerinin ürettiği enerji ile çalışan, enerjisini güneş panellerinin ürettiği enerjiden alan ısı pompaları dır.

Elektrik Enerjisini sadece var olan enerjiyi taşıma esnasında kullanırlar. Kullandıkları her 1 kW karşılığında 4 kW Isı Enerjisi üretirler.

Sistemin temel çalışma prensibi ; sıcaklık kaynağı olarak kullanılan dış havadan, topraktan veya bir su kaynağından (nehir, göl, vb.) alınan ısının ısıtılmasıdır.

Yaz aylarında ise soğutulması gereken alanlardan alınan ısının dış havaya, toprağa veya su kaynağına transfer edilmesidir.

Isı pompası son yıllarda adını konut ısıtmasında sıkça duyduğumuz ve ülkemizde de gittikçe yaygınlaşmaya başlayan bir iklimlendirme sistemidir. Daha  aşina olduğumuz klima, chiller ve evlerimizde kullandığımız buzdolapları da aslında birer ısı pompasıdır. Isı pompası kavramı, Carnot Çevrimi’nin ters çalıştırılması ile ısının çevreden çekilip yüksek sıcaklık bölgesine transfer edilebileceği fikri ile ortaya çıkmıştır. Sistemin temel çalışma prensibi kış aylarında düşük sıcaklık kaynağı olarak kullanılan dış havadan, topraktan veya bir su kaynağından (nehir, göl, vb.) alınan ısının ısıtılması hedeflenen mahallere ve yaz aylarında ise soğutulması hedeflenen mahallerden alınan ısının yüksek sıcaklık kuyusu olarak kullanılan dış havaya, toprağa veya su kaynağına transfer edilmesidir. Sistemde genel olarak tüm soğutma çevrimlerinde yer alan kompresör, evaparatör, kondenser, genleşme vanası ve sistemde dolaşan bir soğutucu akışkan gibi temel elemanlar kullanılmaktadır.

Isı Pompaları genel olarak villa, ev, otel, işyerlerinin ısıtılması ve soğutulması için kullanmaktadır. Bu sistem aynı zamanda havuz ısıtması ve sıcak su ihtiyacınızı da karşılayabilmektedir. Fosil yakıtlardan tamamiyle bağımsız olarak çalışan ısı pompaları, herhangi bir emisyon açığa çıkarmadan çalışır.

.

.

Güneş Enerjisi ile Kombine Isı Pompası Çalıştırma

Isı Pompaları, yüksek enerji verimliliği yanında enerji tüketimleri bakımından da son derece cömerttirler. Bu nedenle ısı pompası kullanan evlerde elektrik maliyetleri yüksek olmaktadır.

Isı pompasını güneş enerjisi sistemleri ile entagrasyonunu sağlıyoruz. Böylece Kış aylarında ısınmak amacıyla, yaz aylarında ise serinlemek amacıyla ısı pompanızı güneş enerjisi panelleri ile çalıştırabilir böylece tüm enerji ihtiyaçlarınızı doğadan karşılamış olursunuz .

.

.

.

Neden Isı Pompası kullanmalıyız ?

Bu ısı sistemleri doğadaki enerjiyi ( toprak , hava yada su )çok az enerji harcayarak bina içine ısı olarak taşıyan yada tam tersini yaparak bina içini soğutan bir sistemdir.

Enerji harcaması alınan enerjiye göre çok düşük kalmaktadır.1 kw enerji harcamasına karşılık kullanılan kaynağa göre 4-6 katı enerjiyi alabilirsiniz.

Bu oran yerden ısıtma sistemleri ile maksimum etkinliğe ulaşmaktadır.Yerden ısıtma hesaplamalarımızda gerekli sirkulasyon su sıcaklığını 40 C olarak seçmekteyiz.

Eğer yerden ısıtma hesaplamalarında bunlar dikkate alınmazsa bu cihazları daha fazla enerji tüketecektir.

İklim bilgileri ile doğru orantılı ısı kaybı hesabı yapılmakta ve enerjinin verimli kullanılması sağlanmaktadır. Buda her türlü alternatif enerjiyi kullanmamızı sağlıyor.

.

Isı pompaları sadece ısıtmamı yapar ?

Isı pompalarının en büyük özelliği aynı cihaz ile hem ısıtma hem de soğutma hemde kullanım sıcak suyunun eldesini yapabilmesidir.

Bu, cihazların standart bir özelliğidir.Fakat direkt toprak kaynaklı sistemimizde toprağın bazen enerjiyi emmemesi nedeniyle soğutma yapamamaktadır.

.

Evimde / Dairemde ısı pompası kullanabilir miyim ?

Uygun iklim şartlarında dairelerde sadece hava kaynaklı ısı pompası kullanılabilir fakat fan sesi oluşumunu kabul etmeniz gerekir. Toprak yada su kaynaklı ısı pompaları apartman dairelerinde kullanımı zor müstakil ev ve villar için daha uygundur.

Temelde ısı pompalarının hepsinin mantığı aynıdır. İçerisinde kullanılan kompresörler çok iyi seçilirse mükemmel COP değerleri yakalanmaktadır. Genelde Copeland kompresörler bu konuda en iyi sonucu vermektedir.

Ayrıca kompresörler kademeli olmalıdır. COP değerleri için Avrupanın bağımsız test enstütüsü olan Eurovent sitesine bakmanızı tavsiye ediyoruz.

.

Isı Pompası Ne Kadar Elektrik Tüketir ?

Isı pompası aylık elektrik tüketimi nedir? ısı pompası ne kadar elektrik harcar? ısı pompası aylık ne kadar elektrik harcar? 16 kw ısı pompası elektrik tüketimi gibi sorularla sıklıkla karşılaşmaktayız. Isı pompaları size ısınma ve soğutma imkanı sunduğu için elektrik tüketim değerleri de fazla olmaktadır.

Biz, ısınma , sıcak su, soğutma ve diğer elektrik giderlerinizin bütünü ile karşılandığı komplike  Güneş Enerjisi Elektrik Üretimi ve Isı pompası Sistemleri uygulamaları sağlıyoruz.

.

.

.

.

Isı Pompası Amortisman süresi ne kadardır ?

Karşılaştırılan yakıta göre değişmekle birlikte 1-4 yıl olmaktadır. Özellikle elektrik , motorin , dökmegaz’a göre %60 ile % 80 arasında işletme maliyetlerini düşürmekteyiz. 

Isıtma yada soğutma için direkt enerji harcamazlar. Markadan markaya ve sistemden sisteme harcama oranları değişkendir.

Hava kaynaklı ısı pompalarında en yüksek COP değerine sahip iki cihaz vardır ( LG ve TOSHIBA ) 4.5 VE 4.6 . Aralarında fazla bir fark olmamasına rağmen çok büyük teknik gelişmeler yapılmıştır.

Ortalama hesaplarla 2019 yılı birim fiyatları ile ortalama tüketim – kazanç ve amortisman tablomuzda mevcutdur.

.

.

.

Isı Pompası Fiyatı 

Isı pompaları fiyatı projelere göre, ısıtılacak alanın genişliğine göre değişmektedir. Bu nedenle Binanın veya evin m2 alanı ile birlikte fiyat talebinde bulunabilirsiniz.

Isı pompası ortalama maliyeti,

Genel bir değerlendirme ile; inverter ve verimi yüksek bir cihaz kullanılmak istenirse: 60 metrekareden 120 metrekare yere kadar yaklaşık olarak 32.000 TL, 130 metrekareden 250 metrekareye yere kadar 44.000 TL civarında çıkmaktadır.

Isı pompası maliyeti, sistemin kurulacağı yer, bu yerin büyüklüğüne, bulunduğu coğrafi iklim şartlarına ve yerin altyapısına göre geniş bir aralıktadır.

.

Isı Pompası Markaları

Piyasada en çok tercih edilen ısı pomparı markaları;

Arçelik LG – Therma Green, İnverterBaymak Monoblok, İnverter Isı Pompası
Arçelik LG – Therma Green MonoblokVaillant Monoblok İnverter Isı Pompası
Arçelik LG – Therma Green Yüksek SıcaklıkToshiba İnverter Isı Pompası
Buderus Logatherm Comfort, İnverterPanasonic Split Tip inverter Isı Pompası
LG Therma V İnverter 55°CMidea Havadan Suya Isı Pompası
LG Therma V İnverter 80°CMidori Split İnverter Isı Pompası
LG Therma V İnverter MonoblokTermodinamik
Ariston – Nimbus Plus Monoblok, İnverterMidori Havuz Isı Pompası
Viessmann Havadan Suya  İnverter / Split tipBaymak Havuz Isı Pompası
Baymak Split, İnverter

Bina içerisindeki ısıtma- soğutma sistemi

Bina içerisindeki sistem seçimi, seçilen sistemin ısı pompasına uygunluğu çok önemlidir.Uygun kriterlerde hesaplama yada uygulama yapılmazsa bu sistemler verimsiz çalışarak gerekli tasarruf sağlanamaz.

Hesaplama ve uygulama tecrübeli mühendisler tarafından eksiksiz ve tam olarak yapılmalıdır.

Firmamız iş ortakları tarafından geliştirilen programımız ile bütün Türkiye iklim bilgilerine göre otomatik fiyatlandırma ve sistem seçimi yapılmaktadır.

.

Isı Pompası nasıl soğutma yapar ?

Sistem kışın sıcak su hazırladığı gibi yazın tam tersine çalışarak soğutma yapar.Soğutma konumunda 7 C su sıcaklığına kadar soğuk su üretimi yapılmaktadır.

Eğer sistemde ana amaç serinletme ise kapasite seçimi ısı kazancına göre yapılmalıdır.

Duvardan serinletme yapılacaksa cihaz minumum 18 C de çalıştırılır. Bu durumda tam olarak serinletme yapılamaz , ortam sıcaklığı 6-8 C arasında serinletilir.

Sıcak su kullanılması durumunda yazın bazı problemler yaşanabilir. Dizayn buna göre yapılmalıdır. Eğer çok soğuk bir ortam istiyorsanız ek olarak fan coil cihazları konulmalıdır.

Fakat evlerde sadece fan coil ile ısıtma soğutma yapmak doğru bir çözüm değildir.

Daha fazla harcama yanında sağlıklı bir ortam yaratılmaz. Fan coil cihazları sesli çalışırlar , Özellikle yatak odalarında rahatsız bir durum yaratırlar.

Eğer dingin bir yatak odası ve serin bir ortam istiyorsanız duvardan serinletme çok uygun bir çözümdür.

Duvardan serinletmede duvar yüzey alanı hesabı bölgeye , binanın mimari yapısına bağlı olarak OPY yazılımı ile kısa sürede hesaplanmaktadır.

.

Isı pompasında Hangi Kaynağı tercih etmeliyim ?

Binanın bulunduğu yere ve kaynağın verimine göre ortak karar verilir.Sistem seçiminde etkili olan birçok etmen vardır. Bütün etkiler gözönüne alınarak bir danışmanlık firmasında etüd yaptırılmalıdır. 

Tesisin özellikleri , kullanım amacı , kaynak stabileteleri , bina iç ısıtma sistemi seçimde önemli rol oynar.Ilıman bölgelerde hava kaynaklı , -10 C altındaki bölgelerde toprak kaynaklı tercih etmekteyiz.Sistemde enerji verimliliği analizi yaparak uygun kaynak seçimini yapmaktayız.

.

Evim Yerden Isıtmalı , Isı pompası kullanabilir miyim ?

Evinizin projelendirilmesi düşük ısı kaynağına göre yapılmışsa bu sistemleri kullanabilirsiniz. Firmamız yaptığı bütün yerden ısıtma sistemlerini  uygun olarak dizayn etmiştir.

Sistem besleme sıcaklıkları 30-45 C arasında ise ısı pompaları çok iyi bir yatırımdır.Eğer dizayn suyu sıcaklığınız 55-60 ise üzgünüz ömür boyu ısıtma maliyetleriniz yüksek olacaktır.

.

Toprak ve Hava Kaynaklı Isı Pompası arasındaki fark nedir ?

Toprak kaynaklı ısı pompası, enerjinin Toprakdan alınarak yapılabileceğini.Hava Kaynaklı ise havadaki enerjinin kullanımı uygulamasıdır.

Aradaki en büyük fark hava kaynaklı sistemleri COP değerinin hava şartlarıyla değişmesidir.Bu yüzden enerji verimliliği analizinin çok iyi yapılması gerekmektedir.

Günümüzdeki hava kaynaklı ısı pompaları – 15 C .de çalışabilmektedir fakat – 15 de uzun süre çalışmaları fazla enerji tüketimine neden olabilir.

.

Isı pompaları sadece ısıtmamı yapar ?

Isı pompalarının en büyük özelliği aynı cihaz ile hem ısıtma hem de soğutma hemde kullanım sıcak suyunun eldesini yapabilmesidir.

Bu, cihazların standart bir özelliğidir.Fakat direkt toprak kaynaklı sistemimizde toprağın bazen enerjiyi emmemesi nedeniyle soğutma yapamamaktayız.

.

Güneşten Tam Olarak Yararlanmak Için Akülere Ihtiyacınız Yok

Pek çok insan için, bir akü sisteminin maliyeti çok yüksektir, ancak bu, evinize güneş enerjisi kurulumundan en iyi şekilde yararlanamayacağınız anlamına gelmez.

Gün içinde evde olanlar veya evde çalışanlar için, genel olarak şebekeye bağlı bir güneş enerjisi sistemi kurmak (5kW’lık bir sistem için yaklaşık 10.000 $) ve güneş enerjisini doğrudan kullanmak çok daha uygun maliyetlidir. Örneğin, gün içinde güneş enerjinizi kullanarak bulaşık makinesi, klima ve çamaşır makinesi gibi enerji yoğun cihazları (hepsini aynı anda değil) ücretsiz çalıştırmak mümkündür. Ayrıca, artık çok az geri dönüş için şebekeye göndermek yerine, fazla güneş enerjisi olduğunda, cihazlarınızı çalıştırmak için zamanlayıcılar . uzaktan kontrol anahtarları kullanılarak uzaktan açılabilen veya etkinleştirilebilen birçok ‘akıllı’ cihaz var.

.

Akü olarak sıcak su kullanmak!

Sıcak su, fazla güneş enerjisini kullanmanın ve depolamanın harika bir yoludur ve pilden çok daha ucuzdur!
Sıcak su, fazla güneş enerjisini kullanmanın ve depolamanın harika bir yoludur
ve akülerden çok daha ucuzdur!

Elektrikli sıcak su sistemleri aşırı derecede enerji yoğundur ve genellikle yıllık enerji maliyetlerinin yaklaşık üçte birini oluşturur. Elektrikli sıcak su sistemleri genellikle daha ucuz yoğun olmayan elektrik kullanarak suyunuzu ısıtmak üzere ayarlanmıştır, ancak fazla güneş enerjinizi sıcak su sisteminize yönlendirmek için akıllı cihazla birlikte şebekeye bağlı bir güneş enerjisi sistemi güneş enerjisi tüketiminizi en üst düzeye çıkarabilir , size para tasarrufu sağlayabilir. Bunu yaparak, ısı olarak depolanan enerji ile sıcak suyunuzu akü olarak etkin bir şekilde kullanmış olursunuz.

.

Güneş enerji sistemimizde aynı zamanda yine entegrasyon sonrası elektrikli aracımızın şarjını sağlayabiliriz. Aracımızda taşınabilir ürün modellerini tercih ettiğimizde araç elektrik şarj istasyonu veya güneş enerji sistemi olsun veya olmasın elektriğin olduğu her yerde ve her zaman aracımızın akü şarjını sağlayabilmiş oluruz.

.

.

Ayrıca güneş enerji sistemimizi ücretsiz Solar.web uygulaması ile internetimizin olduğu her yerde güneş panellerince anlık ve totalda üretimler , tüm elektrik tüketim dağılımlarımızı ve analiz etmemizi ve birbirleriyle karşılaştırmalarını mümkün kılar. Performans, verim, tüketim, enerji bilançosu veya enerji deposunun şarj durumu gibi önemli tüm bilgiler, kolay görülür ve anlaşılır şekilde gösterilir. Bu şekilde fotovoltaik tesisinizin tüm unsurlarını her zaman görüntüleyebilir, bireysel tüketiminizi iyileştirebilir ve bu şekilde oldukça tasarruf sağlayabilirsiniz.

.

Yeterli uygun alanlarımıza , elektrik ihtiyaçlarımızın büyüklüğüne ve bütçemize göre bize en uygun ve süreklilik içeren güneş enerjisi sistemi sahibi olmalıyız.

.

Güneş Panelleri Pahalı Çatı Süsü Değildir!

.

Güneş enerji sistemimiz ; birden fazla opsiyonlu ENERJİ YÖNETİM ŞEKİLLERİNE ve programlama ile birden fazla zaman aralığı ile elektrik üretim ve tüketim opsiyonel çözümlere sahiptir.

GÜNEŞ PANELLERİMİZCE ÜRETİLEN , GÜNLÜK ELEKTRİK İHTİYAÇLARIMIZDAN KALAN FAZLACA ENERJİYİ DEĞERLENDİREMEDİK.
GÜNEŞİN ÇIKMASI İLE SAAT 15.00 A KADAR ISI POMPASINA ENERJİ VERDİK , SAAT 15.00 – 20.00 ARASI GÜNEŞ BATANA KADAR ŞEBEKEYE ENERJİ SATTIK VE BU ZAMAN ARALIKLARINDAKİ TÜM ELEKTRİK TÜKETİMLERİMİZE GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMİMİZDEN ENERJİ SAĞLADIK.
GÜNEŞİN ÇIKMASI İLE SAAT 14.00 A KADAR GECE BOYU KULLANDIĞIMIZ AKÜMÜZÜ ŞARJA BAŞLADIK , SAAT 14.00 – 20.00 ARASI GÜNEŞ BATANA KADAR ŞEBEKEYE ENERJİ SATTIK VE BU ZAMAN ARALIKLARINDAKİ TÜM ELEKTRİK TÜKETİMLERİMİZE GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMİMİZDEN ENERJİ SAĞLADIK.
GÜNEŞİN ÇIKMASI İLE SAAT 14.00 A KADAR GECE BOYU KULLANDIĞIMIZ AKÜMÜZÜ ŞARJA BAŞLADIK , SAAT 14.00 – 20.00 ARASI GÜNEŞ BATANA KADAR ISI POMPAMIZA ENERJİ VEREREK , SUYUMUZI ISITTIK VE ISI POMPAMIZIN ENERJİ İHTİYAÇLARINI KARŞILADIK , AYRICA BU ZAMAN ARALIKLARINDAKİ TÜM ELEKTRİK TÜKETİMLERİMİZE GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMİMİZDEN ENERJİ SAĞLADIK.

.

.

Güneş Enerjisi Hibe , Teşvik ve Kredileri Açılan Sayfamızdan İnceleyebilirsiniz .

.

.

.

📞WhatsApp BİZE MESAJ GÖNDER ←←

,

Güneş enerji sistemi tercihinizde sizi yönlendirebilmemiz adına ;

1- Çatı/Cephe alanı

2- Toplam elektrik ihtiyaçlarınız ve saatlik, günlük, mevsimlik güç dağılımları

3-Bütçenize uygun sistem

4- Jeopolitik konum, yön , eğim ,metraj ve ölçüler gibi nüanslar için keşifler yapılması ve akabinde üretim ve tüketim , amortisman içerikli fizibilitelerle en doğru tercihi yapmanıza yardımcı olabiliriz. Keşif dahil hizmetlerimiz ÜCRETLİDİR.

SİZİN GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMİNİZ İÇİN, ÜCRETSİZ ÖN TASARIM / MALİYET / FAYDA / GERİ DÖNÜŞ SÜRESİ ANALİZİ İSTEYEBİLİRSİNİZ.

Keşif , Resmi Başvurular , Fizibiliteler, Projeler, Ürün Tedarikleri ,Uygulama , Kabul , Servis ve Bakım gibi ihtiyaçlarınız için bize ulaşabilirsiniz.

✉ İLETİŞİM – TEKLİF İSTEYİNİZ ←← ←

Çayyolu  & Siteler Üstü/ ANKARA adresindeyiz.

Whatsapp 0 (544) 770 18 06
fisinigunesetak@gmail.com

savingenerji@gmail.com